رهایی نوجوانی ۱۶ ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی در تعطیلات نیمه خرداد| جاده چالوس از امروز یک‌طرفه می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۰۹۴۳
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۳
جزئیات محدودیت‌های ترافیکی در تعطیلات نیمه خرداد| جاده چالوس از امروز یک‌طرفه می‌شود
پلیس راهور جزئیات محدودیت‌های و ممنوعیت‌های ترافیکی را در تعطیلات نیمه خرداد ۱۴۰۱ تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، پلیس راهور در اطلاعیه‌ای محدودیت‌های ترافیکی تعطیلات پیش رو را تشریح کرد.

۱: تردد موتورسیکلت:

از ساعت ۱۲ ظهر امروز مورخ ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ تا ساعت ۶ صبح روز دوشنبه مورخ ۱۶ خرداد از محور‌های کرج ـ چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران ـ سمنان ـ مشهد و بالعکس ممنوع است.

تبصره: تردد موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.

۲: محور کرج ـ چالوس:

الف: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج ـ چالوس کماکان ممنوع است.

ب: تردد انواع وسایل‌نقلیه از ساعت ۱۳ تا ۲۴ امروز مورخه ۱۱ خرداد از مرزن‌آباد به سمت کرج ممنوع بوده و در صورت اعلام مأموران پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل‌نقلیه از ساعت ۱۶ تا ۲۴، از کرج، میدان امیرکبیر و آزادراه تهران ـ شمال به سمت مرزن‌آباد به صورت یک‌طرفه خواهد بود.

ج: تردد انواع وسایل‌نقلیه از ساعت ۱۳ تا ۲۴ روز‌های یکشنبه و دوشنبه مورخ ۱۵ و ۱۶ خرداد از کرج (میدان امیرکبیر) و ابتدای آزادراه تهران ـ شمال به سمت مرزن‌آباد ممنوع بوده و در صورت اعلام مأموران پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل‌نقلیه از ساعت ۱۶ تا ۲۴ همان روز از مرزن‌آباد به سمت کرج و تهران به صورت یک‌طرفه خواهد بود.

۳: محور هراز:

الف: تردد انواع تریلرها، از محور هراز کماکان ممنوع است.

ب: تردد تمام کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ امروز مورخ ۱۱ خرداد همچنین از ساعت ۶ تا ۲۴ روز‌های پنجشنبه، جمعه، شنبه، یکشنبه و دوشنبه مورخ ۱۲ تا ۱۶ خرداد از محور هراز ممنوع است.

ج: تردد تمام وسایل‌نقلیه از ساعت ۱۴ تا ۲۴ روز یکشنبه مورخ ۱۵ خرداد از رودهن به سمت آمل ممنوع بوده و از ساعت ۱۶ تا ۲۴ همان روز در صورت اعلام مأموران مستقر در محل از آبسک به رودهن، (محدوده مشاء) به صورت یک‌طرفه است.

۴: محور تهران ـ فیروزکوه ـ قائمشهر:

الف: تردد انواع تریلر‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ امروز چهارشنبه، فردا پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۱ تا ۱۳ خرداد از مسیر جنوب به شمال محور تهران ـ فیروزکوه ـ قائمشهر و بالعکس ممنوع است.

ب: تردد انواع تریلر‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۶ تا ۲۴ روز‌های شنبه و یکشنبه مورخ ۱۴ و ۱۵ خرداد از مسیر شمال به جنوب محور تهران ـ فیروزکوه ـ قائمشهر و بالعکس ممنوع است.

۵: محور آستارا اردبیل و بالعکس

الف: تردد انواع کامیون و تریلر به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ امروز در محور‌های مذکور ممنوع است.

ب: تردد تمام تریلر‌ها و کامیون‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۸ تا ۲۴ روز‌های پنجشنبه و یکشنبه مورخ ۱۲ و ۱۵ خرداد در محور‌های مذکور ممنوع است.

۶: محور سلفچگان ـ قم (باند رفت به سمت قم)

تردد تمام تریلر‌ها و کامیون‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۵ تا ۲۴ روز یکشنبه مورخ ۱۵ خرداد در محور فوق ممنوع بوده و مسیر جایگزین آزادراه ساوه ـ تهران است.

۷: محور قدیم رشت ـ قزوین و بالعکس:

الف: تردد تمام تریلر‌ها و کامیون‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۱۲ تا ۲۴ امروز مورخ ۱۱ خرداد در محور فوق ممنوع است.

ب: تردد تمام تریلر‌ها و کامیون‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۸ تا ۲۴ روز‌های پنجشنبه و یکشنبه مورخ ۱۲ و ۱۵ خرداد در محور فوق ممنوع است.

تبصره: اجرای محدودیت‌های مذکور منوط به افزایش حجم تردد در محور‌ها خواهد بود و چنانچه وضعیت ترافیک عادی باشد با هماهنگی اجرای محدودیت‌ها کن لم یکن تلقی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->